NLP ve Koçluk Destekli Eğitim

Gülay Kışlak Anaokulu Eğitim Programı, Çocukların Bireysel Farklılıkları gözönüne alınarak NLP Esaslı Çoklu Zeka Kuramı Üzerine tasarlanmıştır.>

Gülay Kışlak Anaokulu,Tüm öğretmenleri NLP Uzmanı ve Eğitim Koçu olan, Öğretmenleri sürekli olarak eğitim ve seminerlerle desteklenen Türkiye'nin İlk ve Tek Okuludur.

Çok iyi eğitimli ve donanımlı eğitim kadromuzla üst düzey eğitim alma fırsatı sunduğumuz,  özgür ortamlarda ve holistic (bütünsel) yaklaşımlarla öğrencilerimizi bir dünya vatandaşı olarak yetiştirmeyi amaç edindik.

Okulöncesi eğitim programımız oyun-esaslı öğrenme temeline dayanmakta olup 2-6 yaş çocukları için üç dilde eğitim olarak geliştirilmiştir

Sınıflarımızda bir Türk öğretmen ve anadili İngilizce olan yabancı İngilizce Öğretmeni (Native Speaker English Teacher) aynı anda bulunur.
Yabancı İngilizce Öğretmenlerimiz sınıf içinde, yemekte, oyun alanında çocuklarla birliktedir. Çocuklar yabancı öğretmenlerle sadece İngilizce iletişim kurarlar.

Üniversite mezunu Türk Anaokulu öğretmenlerimiz Türkçe Dil Etkinliği, Matematik, Kavram Çalışmaları gibi tüm ders müfredatını Türkçe olarak da anlatırlar.

Okulumuzda ikinci yabancı dil İspanyolcadır.

Okulumuzda, Holistic (Bütünsel) Gelişim anlayışı ile okul-içi, okul-sonrası ve hafta sonu-aktiviteleri ile de çocukların duygusal, zihinsel, bedensel, sosyal ve kültürel ve kişisel gelişimleri desteklenmektedir.

Takım Kurma, Başkaları için Sorumluluk Alma, İlişkiler Kurma, Öz-güven ve Öz-saygı Kazanma vb. aktiviteler yaş gruplarına göre özel tasarlanmıştır..

Her yaşta insanın, hayatı boyunca geliştirmesi gereken en önemli beceriler olan liderlik, grup halinde çalışma, problem çözme, karar verme, güçlü iletişim ve ilişkiler kurma gibi yaşam becerilerini daha küçük yaşlarda güçlendirmek için özel eğitim ve etkinlik programlarımız ile de çocuklarımızı hayata hazırlıyoruz.

Gülay Kışlak Anaokulları Anaokullariburada.com Üyesidir.